Привітання з Днем знань

2016-09-01

Шановні педагоги, учні!

Щиро вітаю вас із Днем знань і початком нового 2016-2017 навчального року.
Це особливе і хвилююче свято ми неодмінно пов'язуємо з прагненням до інтелектуального та духовного збагачення, гармонійного розвитку кожної особистості, утвердження України як високорозвиненої європейської країни.
Наше суспільство все більше усвідомлює значення освіти як головного чинника модернізації країни та втілення стратегічних реформ для якісних змін і підвищення соціальних стандартів життя. Освічені люди, кваліфіковані кадри є основним багатством і перспективою держави.

Сердечні слова вдячності хочу висловити вам за благородну і подвижницьку місію. Ви виховуєте наше майбутнє, відкриваєте перед молодими нові горизонти пізнання себе і світу. Окремо дякую Вам, вельмишановні педагоги, за тепло, а також за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідної Полтавщини. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, тож від Вас залежить майбутнє регіону і окремо кожного з нас.

Бажаю всім міцного здоров'я, творчої наснаги та впевненості у власних силах. Нехай нестримне бажання збагачуватися знаннями і використовувати їх на благо України завжди буде з вами.

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi