• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святковий концерт "Уxитель спокою не знає"

Святковий концерт "Уxитель спокою не знає"

2017-09-29

/Files/images/vchitelya.jpeg

Приємною традицією в нашій школі стало святкування Дня працівників освіти. Учні школи підготували святковий концерт « Свого вчителя любимо і пам'ятаємо ! ». Діти вітали своїх вчителів піснями , танцями та іншими виступами . Було багато позитивних емоцій , сміху і сліз радості. Вчителі , в свою чергу , подякували всім за подароване свято , позитив і гарний настрій.


29 вересня у нашій школі відбулося свято вшанування вчителя «Учитель спокою не знає, учитель завжди у тривозі». Організатором свята виступили учні 9 класу. Вони підготували сценарій проведення вітання, прикрасили зал і самі стали ведучими на святі. Цікавими були запитання до вчителів, а ще цікавішими відповіді. Вчителі не тільки висловили думки про роботу і школу, а й згадали себе школярами, бо правду говорить перефразована приказка: « Поганий той учитель, що не пам’ятає себе учнем».

Учні висловили свою вдячність вчителям чудовими номерами художньої самодіяльності. Кожен клас підготував музичне вітання від колективу чи від соліста, декламацію віршів і гуморесок про вчительську професію.


Кiлькiсть переглядiв: 259

Коментарi