• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар шкільних бібліотекарів

Районний семінар шкільних бібліотекарів

2018-03-14

14 березня на базі Першолиманського НВК « Загальноосвітня школа І – ІІ ступенів – дитячий садок» відбувся районний семінар шкільних бібліотекарів з теми « Роль шкільної бібліотеки у вихованні морального і фізичного здоров’я підростаючого покоління”.

Програмою семінару було передбачено практичний, теоретичний, інформаційно – аналітичний та рефлексійний блоки. Інформаційно насиченим, багатим на різні, в тому числі і креативні, форми і методи роботи був усний журнал «Складові здоров’я», який разом із учнями 5 – 6 класів презентувала бібліотекар НВК Ніколаєнко Ю.В. Учасники семінару були залучені до імпровізованої постановки казки на сучасний лад ( казкотерапія), стали учасниками тренінгу « Здоров’я – цінність нашого життя», який провела методист РМК Голуб Л.Г. Комп’ютерна презентація « Книги – ювіляри», відеоролик «Робота бібліотеки Першолиманського НВК» занурили присутніх в особливу атмосферу світу книги. Колеги з цікавістю оглянули шкільну книгозбірню.

Приємне враження на присутніх справив флеш-моб у виконанні учнів навчального закладу та вчителя Ніколаєнко Ю.В./Files/images/P80215-094717.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi